сряда, 8 май 2024 г.

Рибено масло за деца - мнение за Nordic Naturals Children's DHA

 Защо избрах Nordic Naturals Children's DHA?

Бих искала, ако мога да ви бъда полезна в избора на рибено масло за вашето дете, защото всеки от нас като родител иска най-доброто за своето дете. Категорично аз се спрях на марката Nordic Naturals, защото смятам ,че техните продукти се отличават с изключително високо качество, което за мен е много важно. Според Американската Педиатрична Асоциация рибените масла на Nordic Naturals са отличени с най-високо доверие и са признати от редица уважавани и признати институции като Национален Институт за Здраве на САЩ, Университетите Харвард, Дюк, Станфорд и УКЛА 

Рибено масло за деца - мнение за Nordic Naturals Children's DHA


Предимства на  Nordic Naturals Children's DHA


Международни сертификати и награди за качество 

На първо място естествено поставям редицата сертификати за качество, които притежават продуктите с рибено масло Nordic Naturals. Рибеното масло, което предлага Nordic Naturals е сертифицирано като Friend of the Sea (FOS).За всеки продукт е наличен сертификат за анализ, който удостоверява безопасността, чистота и ефективността му - тази информация може да намерите в официалния сайт на бранда, като въведете номера на партидата на продукта. Отличават се с много награди като наградата Vity на търговец на витамини и златните и бронзови награди на Alive.



Произход и производство на продукта

Втората причина, по която ме спечелиха Nordic Naturals, че рибеното масло се произвежда от прясна, уловена от дивата  риба, по точно представлява чисто масло от черен дроб на арктическа треска.Рибеното масло доставя омега-3 мастни киселини в повторно естерифицирана форма на триглицериди и триглицериди за по-добро усвояване. Продукта разбира се е и без ГМО.


Nordic Naturals Children's DHA предлага продукта в два варианта малки меки драженца лесни за дъвчене с вкус на ягодка и в стъклена бутилка - течен вариант, различни разфасовки в зависимост от нуждите, отново със вкус ягода и портокал, ние се спряхме на ягодката!


Ползи

Children's DHA™, което е произведено от 100% дива арктическа треска представлява естествено балансиран източник на омега-3 EPA и DHA, от които се нуждае подрастващия детски организъм за правилното му и здравословно развитие. Изключително подходяща хранителна добавка за оптимална функция на мозъка на вашето дете! Нека не забравяме факта, че Докозахексаеновата киселина (DHA) е основната структурна мазнина, съставляваща 97% от мастните киселини в мозъка. 

Повечето педиатри препоръчват задължително прием на рибено масло, освен ,че има положително действие върху мозъчната функция и се отразява благоприятно върху концентрацията и вниманието на децата, подобрява и  съня и имунитета. Много е важно всички родители да включат в менюто на детето си, рибено масло, особено, ако то е хиперактивно!


Доверете се на Nordic Naturals Children's DHA, сертифициран източник на омега 3  - наистина изпробвано и много добро рибено масло за деца!


Публикуване на коментар

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search